Test 1-A 2019 - EN


Test 1-A 2019 - EN

REFERINTE

Test 1-A 2019 - EN

CONCURS LIVE

Test 1-G 2019 - RO

Test 3-G 2019 - RO


Test 1-A 2019 - EN

TESTE RAKSHA-VIDDHI

Test 1-A 2019 - RO

Test 1-A 2019 - EN

Test 3-A 2019 - RO

Test 3-A 2019 - EN

Test 1-A 2019 - EN

TESTE DOSHA-PRAKRITI

amnromania.ro

Test 1-K 2019 - RO

Test 3-K 2019 - RO



Test 1-A 2019 - EN

TESTE VAJIKARANA

pentru a reveni in meniul principal ale site-ului amnromania.ro folositi butonul de deasupra

Test 1-D 2019 - RO

Test 1-D 2019 - EN

Test 3-D 2019 - RO

Test 3-D 2019 - EN

Test 1-A 2019 - EN

TESTE DRAVYAGUNA

Test 1-X 2019 - RO

Test 1-X 2019 - EN

Test 3-X 2019 - RO

Test 3-X 2019 - EN

Test 1-A 2019 - EN

TESTE PARICHAYA

Test 1-F 2019 - RO

Test 3-F 2019 - RO


Test 1-A 2019 - EN

TESTE RASAYANA

Test 1-A 2019 - EN Test 1-A 2019 - EN Test 1-A 2019 - EN

Ziua Ayurvedei

Test 1-A 2019 - EN

Evenimente

Test 1-A 2019 - EN Test 1-A 2019 - EN

Concurs de Ayurveda

În cadrul concursului anual de Ayurveda trei dintre cele şase probe care îl alcătuiesc sunt structurate în jurul fiecăruia dintre cele trei instrumente de cunoastere de bază, ce permit dobândirea unei cunoaşteri autentice, iar celelalte trei probe sunt probe mixte, prin care se urmăreşte testarea capacităţii de a îmbina în mod armonios particularităţile specifice ale celor trei instrumente de cunoaştere indicate.

Test 1-A 2019 - EN

Consultatii de specialitate

Bucuresti - nutritie

Centrul de nutritie Anima

0745.09.89.11.

Concurs

Concurs de Ayurveda - AMN-ROMÂNIA

Rezultatele concursului anual de Ayurveda 2015

Raspunsuri testul 2

Captalan / sărat / neted

Lemnul Domnului / amar / uşor

Cimbru de grădină / picant / rapid

Raspunsuri test 3

1. pelin între viţă şi cimbru

2. acru şi picant sunt gusturi, restul calităţi generale

3. viţa şi zmeurul rămân la suprafaţa apei, iar bucăţile de iarbă mare se duc la fundul vasului şi e posibil să înfunde robinetul de la baza vasului, aşadar maceratul de iarbă mare poate fi mai puţin

4. folosul tuturor constă în echilibrarea celor trei dosha-uri, culorile se referă la culorile ingredientelor alimentare. Un posibil răspuns este: zmeur, cais şi afin sau roşii, dovleci şi flori de limba mielului.

5. Plicul  1 - limba mielului – sărat – lavana, plicul 2 - salcâm – dulce – madhura, plicul 3 - cătină – acru – amla. Pitel va pune plicurile în ordinea 231 şi Vătel va citi astfel cuvântul MAL, malul apelor.

6. Filoftel va scrie cu beţe de chibrit, va folosi 17 beţe şi va face 7 mutări ale beţelor de chibrit.

7. Coada, cuvantul comun din seria plantelor coada calului, coada soricelului si coada racului

Raspunsuri test 4

1. Starea triumfătoare de optimism (37)

2. Starea divină de onestitate (9)

3. Suflul divin dătător de viaţă al lui Dumnezeu Tatăl (38)

Raspunsuri test 5

1. îi face găuri

2. în 6 ore

3. ieri, azi și mâine

4. balon

5. Pe faţă scriem 6467 pe verticală de sus în jos, la distanţe egale astfel ca să acoperim toată lungimea. Apoi pe verso scriem pe orizontală 3590, distanţat ca să acoperim toată lungimea. Pliem semnul de carte de patru ori astfel ca să se vadă cifra 6 de pe faţă, apoi cifra 5 de pe verso, apoi cifra 6 de pe faţă, dar întoarsă ea va fi văzută ca fiind cifra 9 şi apoi cifra 0 de pe verso, care se va vedea tot ca 0. În acest caz 6 de la început este lângă 9 (6 întors) şi lângă 5 (de pe verso).

6. leagă ciocanul de capătul sfori legată de grinda de sus, îi imprimă o mişcare de balans şi o prinde, apoi o leagă de cea al cărei capăt îl ţine în mână.

7. foloseşte foarfeca pe post de cui şi apoi alcătuieşte o structura de genul unui pătrat, cu latura de 4 metri şi diagonalele de 5,6 m, în total 23,2 metri de sfoară disponibilă pentru uscat.Lungimea disponibilă este de 5,8 ori mai mare decât cei 4 metri folosiţi de Georgică, deci suficient pentru a întinde la uscat cantitatea de 5 ori mai mare adusă de Hărnicel.

Raspunsuri test 6

1. energia subtilă armonioasă corespunzătoare predominanţei lui kapha (5)

2. energia subtilă armonioasă corespunzătoare gustului dulce (7)

3. energia subtilă armonioasă corespunzătoare calităţii generale de moale (30)